THE RED'S

Friday, November 18, 2011

penyewa baju arab yang bergaya




Alhamdulillah
semenjak cik zira menyewakan baju arab cik zira, ramai dah yang hubungi cik zira dan menyewa baju arab yang membawa tuah kepada cik zira tu. daripada hanya baju MERAH sahaja, sekarang dah tambah lagi 1 warna hitam dan aksesori.






Insya Allah, kalau ada rezeki cik zira nak tambahkan lagi koleksi baju arab untuk disewakan. yelah, kalau beli memang mahal, takpe, cik zira beli, korang sewa je k. takdelah mahal sangat korang sewa pun dah dapat lengkap 1 set.






dan ada di antara penyewa baju arab cik zira dapat best dress dan cik zira tumpang gembira.





terima kasih kepada semua penyewa baju arab cik zira. korang memang ikut syarat cik zira bagi. kepada yang bakal menyewa, jangan malu-malu k. sms atau telefon je cik zira untuk sebarang pertanyaan.






untuk november dah full k. untuk disember masih ada kekosongan.






di sini cik zira sharekan gambar-gambar dari Masyi, penyewa baju arab hitam masa dinner SMKBBU pada 11.11.11 yang lalu. sekali dengan penyewa kak yani sewa baju MERAH dan mendapat best dress.








kak yani sewa baju MERAH menang best dress 
dan masyi sewa baju hitam dengan gaya masing-masing




kepada penyewa yang lain tu, sudi-sudilah email kan gambar ea, nanti cik zira share dekat blog MERAH cik zira ni. ^___^






untuk tahu lebih lanjut tentang penyewaan Baju Arab ni, sila KLIK SINI dan KLIK SINI.





TERKINI : 
SILA KLIK SINI UNTUK SEWA BAJU ARAB!! 
terima kasih.







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 18 november 2011 9.45 a.m.

1 comment:

mama mia said...

bleh laa kite nak sewa bulan2 nnti yep.. hihi.. *survey :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...