THE RED'S

Tuesday, May 21, 2013

Long Cardigan Labuh the Second Batch



Nampak gayanya, Long Cardigan Labuh menjadi hot lah sebab sangat best dan mudah nak di mix n match kan. yang batch pertama cik zira dah sold out lama dah. ramai tanya bila nak restok kan. cik zira pun tunggu lama. akhirnya stoker kata stok dah masuk. tapi design lain sket. kalau yang lama ada butang penuh kiri dan kanan tapi butang tu eksyen je bukan leh butang pun. design kali ni ada butang satu atas sekali dan butang ni memang boleh butang punya.


kalau nak tengok yang batch pertama tu, KLIK SINI. sama je labuh warna sume sama cuma butang nya je lain. kalau sapa yang tercari-cari Long Cardigan Labuh tapi tak jumpa-jumpa, nah sekarang kena beli cepat-cepat k.


ada 6 warna cantik perlu dijadikan koleksi peminat setia Long Cardigan Labuh k. ciri-ciri Long Cardigan Labuh ni adalah seperti berikut :



  • material cotton lembut, sejuk dan mudah regang
  • Free size tapi muat dari XS sampai ke XL
  • labuh cardigan ialah 135 cm 
  • sesuai digayapadankan dengan maxi dress atau pakai tshirt dengan jeans lepas tu sarung Long Cardi Labuh ni pun gojes! tak caya cubalah!

dah, malas nak bebel panjang. yang penting senang cakap, Long Cardi Labuh ni memang gojes+superb+best dan wajib dimiliki.


oh, oleh sebab stok adalah terhad, makanya jualan hanya untuk retail sahaja ye. takde jualan untuk wholesale. harap maaf k. harga tetap murah kalau nak banding dengan blogshop lain. dah siap postage tau harga tu. berapa harganya?


LONG CARDIGAN LABUH
RM 65 termasuk poslaju

PROMOSI RM 60 TERMASUK POSLAJU


ni contohnya cik zira pakai Long Cardi Labuh warna hitam. 
cik zira pakai tshirt + skinny jeans dekat bahagian dalam 
lepas tu sarungkan je Long Cardi Labuh dekat luarnya. 
dah boleh gi jalan-jalan. best kan?




 black

 dark brown

 grey

 pink

 purple

turqoise



okeh, apa tunggu lagi. terus sms/viber/watsapp cik zira di nombor 012-7962386. cepat tau sebelum habis.





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 21 mei 2013 10.25 p.m.

8 comments:

Titjibbitz Blogshop said...

Salam. Saya nak beli yang warna hitam, masih ada tak?

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Salam
Ada lagi. Sms/wassapp 0127962386 ye

nur hanisah zakaria said...

sy nak yg hitam.. masih ade lg?

nur hanisah zakaria said...

salam.. yg hitam ade lg x?

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Ada hanisah. Awak sms or wasap kita 0127962386 ye :)

Ainie Hazirah said...

cardigan pink still available lagi tak? :)

Ainie Hazirah said...

sis, cardigan pink still available lagi tak? :)

azlina zaharin said...

Salam..sis cardigan ni semua ada lg x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...