THE RED'S

Sunday, October 7, 2012

Long Cardigan Labuh




*** BATCH PERTAMA NI SUME DAH SOLD OUT!!
KLIK SINI untuk BATCH KEDUA k ***



baiklah, kali ini cik zira perkenalkan pula Long Cardigan Labuh. cik zira pun dah ada beberapa koleksi Long Cardigan Labuh ni jadi cik zira nak kongsikan dengan anda semua.


dengan sehelai Long Cardigan Labuh ni, anda boleh pelbagaikan gaya. betul tau. walaupun hanya dengan berseluar jeans dan tshirt, bila sarungkan Long Cardigan Labuh ni, terus penampilan biasa tu nampak luar biasa padahal hanya sarungkan Long Cardigan Labuh ni je.


cuba tengok maxi dress Merah kat bawah ni. kosong je kan?





tapi, bila disarungkan dengan Long Cardigan Labuh ni je, macam-macam gaya boleh buat. dengan hanya sehelai, boleh dipakai di mana-mana. nak pergi jalan-jalan boleh, nak pergi kenduri boleh, nak bawa gi kerja pun boleh. macam kat bawah ni. tambah je aksesori, berubahlah gayanya. senang kan?






kenapa Long Cardigan Labuh ni best dan wajib dimiliki?







  • sebab ianya lengan panjang dan labuhnya 132 cm.
  • boleh dipakai dan digayakan dengan apa sahaja tak kisah kepada yang bertudung mahupun tidak
  • menjadi cardigan wajib sebab bila sarung je terus boleh keluar rumah dengan yakinnya
  • kain jenis cotton dan tidak panas
  • warna-warna wajib dan mudah dipadangayakan.
  • kalau dah pernah ada cardigan lain, tapi belum ada yang labuh macam ni, sila tambah koleksi anda kerana sememangnya cardigan amat membantu gaya dan penampilan ada
  • diserikan lagi dengan butang-butang yang menyerlahkan lagi Long Cardigan Labuh ini


HARGA : RM 55 sahaja 
tidak termasuk postage



 BLACK
15 AVAILABLE
1. RINI
2. RINI
3. RINI
4. RINI
5. NIZA
6. MAZLINA
7. ZAIAYU
8. AZLINA
9. AZLINA
10. AZLINA
11. AZLINA
12. AZLINA
13. AZLINA
14. AZLINA
15. AZLINA
SOLD OUT!!



 DARK BROWN
5 AVAILABLE
1. AISYAH
2. RINI
3. SYAHIDAH
4. SU
5. AZLINA
SOLD OUT!!


 GREY
3 AVAILABLE - SOLD OUT!!
1. RINI
2. RINI
3. QAMALINA


 BLUE
2 AVAILABLE
1. RINI
2. AZLINA
SOLD OUT!!


 PINK
2 AVAILABLE - SOLD OUT!!
1. RINI
2. ZAIAYU


 PURPLE
3 AVAILABLE
1. RINI
2. AZLINA
3. SOLD
SOLD OUT!!



sila sms cik zira segera ye untuk sebarang pertanyaan dan membuat tempahan di nombor 012-7962386. terima kasih.



P/S UNTUK BELIAN 5 HELAI DAN 10 HELAI, SMS SAHAJA YE UNTUK HARGA BORONG





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 25 september 2012 9.15 a.m.

10 comments:

NURUL AFFIAIZAH NORHASHIMMI said...

free size ke?? klau bt tempahan mengambil berape masa dlm berape hary?

NURUL AFFIAIZAH NORHASHIMMI said...

free size?? klau bdn xl ade tak? berape hary boley sampai?? ade lg stok tak?

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

haah, long cardi ni free size. muat je saiz xl sebab dia cotton yang boleh regang. kalau order dan terus masuk duit, terus poslaju, esoknya dah dapat. pape, terus sms ye, 012-7962386. TQ!

Wanita Bertudung Hitam said...

hai bleh tahu material dia? kain rayon yg mcm byk dijual tu ke? or cotton?

arefa dalila said...

cardigan wane itam tu ade lg tak

arefa dalila said...

cardigan wane itam tu ada lg tak

arefa dalila said...

cardigan wane itam tu ada lg tak

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Tengok yg second batch ye.hitam ada lagi.yg 1st batch ni da habis sume.

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

@arefa dalila

taaibah zamros said...

warne kuning xde ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...