THE RED'S

Friday, March 1, 2013

SYRIA COTTON NAJJAH



SOLD OUT SOLD OUT



seperti yang cik zira ceritakan di blog MERAH cik zira di ENTRY INI, maka dengan ini cik zira dengan suka hatinya ingin membuka jualan untuk SYRIA COTTON NAJJAH yang best ini.


kenapa SYRIA COTTON NAJJAH ni best dan cik zira suka??


  • kain cotton yang tebal dan bila pakai terletak je. tebal namun tak panas pun bila pakai
  • labuh menutup dada
  • penuh manik-manik ala tudung Najjah di sekeliling tudung
  • warna asas yang menarik untuk dipadankan dengan baju bercorak mahupun plain

cik zira pun ada semua warna untuk koleksi sendiri tau. suka sangat sebab memang cik zira suka pakai syria.


jadi, kepada sesiapa yang sukakan tudung syria, wajiblah kena ada SYRIA COTTON NAJJAH ni dalam koleksi ye.


kat bawah ni contoh cik zira pakai SYRIA COTTON NAJJAH warna biru dan MERAH ye. sume sekali ada 9 warna menarik tau!!





SYRIA COTTON NAJJAH
HARGA : RM 35 sahaja


 brown-dark brown-light grey-dark grey-blue

merah-soft pink-pink-pink belacan



BLUE - QUANTITY : 3
1. SOLD TO K NORA
2. SOLD TO ADAWIYAH
3. SOLD TO AZLINA
SOLD OUT!


 MERAH - QUANTITY : 1
SOLD TO ADAWIYAH
SOLD OUT!!


 BROWN - QUANTITY : 2
SOLD OUT!!


 DARK BROWN - QUANTITY : 2
1. SOLD TO HUDA
2. SOLD
SOLD OUT


 LIGHT GREY - QUANTITY : 3
1. SOLD TO K NORA
2. SOLD TO HUMAIRAH
SOLD OUT!!


 DARK GREY - QUANTITY : 3
1. SOLD TO K NORA
2. SOLD TO ADAWIYAH
3. SOLD TO K NORA
SOLD OUT!!


 PINK BELACAN - QUANTITY : 2
1. SOLD TO K NORA
2. SOLD TO HUDA
SOLD OUT!!


 PINK - QUANTITY : 2
1. SOLD TO K NORA
2. SOLD TO HUMAIRAH
SOLD OUT !!


 SOFT PINK - QUANTITY : 2
1. KAK ELA
2. SOLD 
SOLD OUT





kepada yang berminat tu, terus je sms cik zira tau. 012-7962386.





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 1 mac 2013 7.50 p.m.

1 comment:

Peri PiA said...

yeyyy,i saw blue,red n l.grey sold to my name :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...